LoginClose

Hvis du har problemer med at logge ind i butikken, prøv da at ringe til butikken eller skriv en mail.

HittenTit

 

HittenTit startede i 2006, som en butik med gaver og brugskunst i Hvidovre Stationscenter. Ret hurtigt fik vi gang i web-butikken HittenTit.dk, idet vi ville give andre end de heldige Hvidovreborgere mulighed for at handle i HittenTit.

Vi havde nogle gode år i Hvidovre Stationscenter, men for at forøge kundegruppen, flyttede vi i starten af 2011 til Østerbro i København. 
Udefra kommende begivenheder gjorde, at HittenTit var nødt til at lukke butikken i oktober 2011. Nabobutikken mente at have monopol på salg af børnerelaterede produkter. For HittenTit har det hele tiden været vigtigt, at det er muligt at finde gaveartikler til hele familien, så i stedet for at lade os "amputere" af et dårligt naboskab, valgte vi at flytte.

I øjeblikket har vi valgt at satse 100% på netbutik og et showroom i Hvidovre. Mange vil således stadig have mulighed for at kigge på vores dejlige produkter før de enten købes i vores showroom, eller bestilles over nettet.
Vi har lavet en aftale med Garnstuen, Østerbrogade 138, København, hvor bestilte varer kan hentes portofrit. Det kan ligeledes lade sig gøre at afhente varer i vores showroom, Gungevej 2, Hvidovre, efter nærmere aftale. 

Når du handler hos HittenTit, kan du være sikker på at få kvalitetsprodukter til en meget rimelig pris. Vi sætter altid høflig betjening og imødekommenhed højt.

Nedenstående er artikler om skelsættende begivenheder i HittenTits levetid.


 

Hvidovre Avis 06. December 2006

"Hittentit - har længe været en mangelvare"

 

Jens Boelt Gregersen og Karina Gregersen Sjalin har en masse gode gaveidéer på hylderne.
 

Den 4. november åbnede HittenTit, Hvidovres nye butik med gaver og brugskunst. Butikken ligger i Hvidovre Stationscenter, hvor Fiskeren tidligere havde til huse. Bag butikken står ægteparret Karina Gregersen Sjalin og Jens Boelt Gregersen, begge 40 år og bosiddende i Hvidovre. Ingen af de to har tidligere været selvstændige og butikslivet er også nyt. Karina kommer fra en stilling som sekretær ved Dansk Musiker Forbund og Jens er uddannet landinspektør og har arbejdet som privat praktiserende landinspektør i ca. 10 år. 


Kunne ikke holde sig væk
"Jeg har været glad for arbejdet som landinspektør, men har i flere år haft lyst til at prøve noget nyt. Det, der har tiltalt mig ved at starte eget firma er, at være selvstændig og kunne styre min egen dagligdag. At det i øjeblikket betyder mange og lange arbejdsdage, betyder mindre, når man ved, at man arbejder for sig selv". Oprindelig var det ikke planen, at Karina skulle opgive sin stilling, men som tingene udartede sig, var det naturligt at hun indgik i butikken - "Jeg kunne ikke holde mig væk", siger hun grinende.

Længe ventet butik
Det var naturligt, for ægteparret, at åbne en butik med gaver og brugskunst i Hvidovre, da de mener at en butik af denne type har været en mangelvare i Hvidovre. "Udtalelser fra mange af de kunder vi har haft i butikken tyder på, at det ikke kun er os selv der har følt sådan. Når vi har skulle købe gaver, det være sig fødselsdagsgaver, værtindegaver osv. har vi været vant til at køre til København eller lignende, for at købe noget spændende". At varerne i HittenTit skal være spændende og anderledes ligger parret meget på sinde. "Vi vil meget nødig sælge ting, man kan købe hvor som helst og vi vil anstrenge os meget for at kunne sælge nogle sjove og anderledes ting til en rimelig pris. For at det skal være interessant for både os selv og kunderne, vil vi satse på at have en stor udskiftning af varerne. Det skulle gerne være spændende at slå vejen forbi HittenTit og se om der er kommet noget nyt man kan forære sine kære (eller sig selv)".

God modtagelse
Her en måneds tid efter åbningen af HittenTit, kan Karina og Jens kun være tilfredse. "Vi har haft mange kunder og mange positive tilkendegivelser over for butikken, varerne og betjeningen. Det er en glæde for os at se, at folk faktisk kommer igen i butikken. Samtidig kan vi sige, at vi glæder os til at se mange flere nye ansigter".

 


 Hvidovre Avis 15. Marts 2011


"HittenTit flytter til Østerbro"

Den ultimative gaveforretning HittenTit i Hvidovre C flytter. 


Webshoppen er dog fortsat åben Fra slutningen af denne måned må Hvidovreborgere med hang til søde, sjove, skæve og ikke mindst smukke dimser med mere sige farvel til HittenTit i Hvidovre C.
Den hyggelige butik flytter nemlig til Østerbro.
- Vi er desværre nødt til at flytte, fordi der ikke kommer nok kunder,og jeg føler næsten at jeg svigter, men vi bliver simpelthen nødt til at gøre noget, før det er for sent, siger indehaveren af HittenTit Karina Gregersen Sjalin. Derfor flytter HittenTit nu til Østerbro.
Sammen med sin mand Jens Boelt Gregersen åbnede Karina Gregersen Sjalin HittenTit for nu lidt over fire år siden. Trods flytningen af HittenTit er ægteparret dog fortsat bosat i Hvidovre. Det betyder også, at de lokale kunder fortsat vil have mulighed for at gøre brug af de mange gode gavemuligheder, der har været i den lille forretning.
- Vi beholder vores webshop, hvor man kan se vores mange varer. Nu skal den opdateres og der skal laves nyt design, og så overvejer jeg en løsning, hvor man kan få portofri levering, hvis man bor i Hvidovre, siger Karina Gregersen Sjalin. 


 Østerbro Avis 2. Maj 2011


"Ny gavebutik på Østerbro"

 

Kort før påske åbnede HittenTit på Østerbro. Butikken er leveringsdygtig i gaver til hele familien, lækre ting til hjemmet, tøj, smykker, håndlavede sæber, økologiske hudplejeprodukter, karameller osv. Alle produkter er håndplukket af butikkens ejer Karina Sjalin med vægt på varer af god kvalitet, som ikke er alt for dyre. Karina har tidligere haft butik i Hvidovre Stationscenter i knap fem år, og glæder sig nu til at servicere østerbroerne.

 

»Det er dejligt at være på Østerbro. Jeg har levet hele min barndom her og elsker byen. Det bliver spændende at have butik her,« siger butiksejeren.

Ovenstående artikler er redigeret mht. butikkens nøjagtige placering på Østerbro. Dette skyldes et fogedforbud som nabobutikken til HittenTit har fået nedlagt, hvorefter det ikke er tilladt for HittenTit at kæde butikkens adresse sammen med denne webshop.

 

 

sample iconGratis levering

ordrer på over 500 kr. sørger vi for at levere gratis.

Hvis du bor i Storkøbenhavn kan vi desuden levere dine varer (ved køb over 500 kr) direkte til døren, efter nærmere aftale

sample icon3631 2650

behøver du hjælp? Ring til os

Hvis du behøver hjælp til betjening af webshoppen, eller vil høre nærmere om varer, er du velkommen til at ringe inden for almindelig forretningsåbningstid

sample iconFølg os

tag et kig i webshoppen og se om der ikke skulle være et godt tilbud til dig

Følg os også på Facebook, hvor vi skriver om konkurrencer, events mm.