LoginClose

Hvis du har problemer med at logge ind i butikken, prøv da at ringe til butikken eller skriv en mail.

Forsendelse og betingelser

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
HittenTit.dk
Gungevej 2
2650 Hvidovre
Tlf 3631 2650 (10.00 - 16.00)
CVR-nr 29 56 55 46

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via e-bank, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:

Kreditkort:
Vi accepterer Dankort, eDankort, og Forbrugsforeningskort.  Det er desuden muligt, at benytte PayPal, hvor betaling kan foregå med MasterCard, American Express, Visa og Discover.

HittenTit.dk anvender en betalings-gateway fra Danmarks førende betalingssystem ePay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret (se hængelåsen når du er i betalingsvinduet).
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.

Bank:
Danske Bank
Reg.nr. 4865 Kontonr 4869067350

Hvis du ønsker at betale med check, kontakt da HittenTit på forhånd. Check'en sendes til:
HittenTit.dk
Gungevej 2
2650 Hvidovre

Husk at oplyse ordrenummer.


Levering:
Vi leverer normalt samme dag vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Varer der vejer op til 2 kg, tilbyder vi at sende enten som pakke eller brev (hvis det er muligt størrelsesmæssigt). Når varer sendes som brev, er pakken ikke forsikret på samme måde som ved almindelige pakker. Det betyder at du som kunde selv påtager dig risikoen for at pakken forsvinder i PostDanmarks håndtering. Det er ikke vores erfaring at dette sker, men HittenTit indestår ikke for forsvundne pakker der er sendt som breve
Hvis pakken overstiger den maksimale størrelse for brev, er vi nødt til at sende pakken som almindelig pakke. I de tilfælde, vil du blive kontaktet før levering.
Varer sendt som almindelige pakker kan følges i PostDanmarks Track&Trace system. Hvis din ordre er afsendt som postpakke, modtager du en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.


Fragt:
Alle indenlandske ordre (DK) tillægges PostDanmarks gældende fragttakst. 
Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark.
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede. Hvis der er tilfælde, hvor pakkens størrelse gør, at forsendelsen bliver dyrere end angivet i denne webshop, vil du blive kontaktet før varen afsendes.
Hvis du ønsker at afhente de bestilte varer, kan dette lade sig gøre, enten hos Garnstuen, Østerbrogade 138, København, eller i vores showroom på Gungevej 2, Hvidovre (efter nærmere aftale). Hvis du ønsker at afhente varerne selv, kan dette specificeres i forbindelse med valg af forsendelsesmetode i forbindelse med ordreafgivelsen.

Retur:
Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret.
Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage om f.eks. lys og legetøj, må ikke være brudt. Tøj og smykker skal returneres med eventuelle hængemærker.
Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse/farve el. lign., vil blive ombyttet samme dag vi modtager dine returvarer. Hvis du fortryder et køb, refunderer HittenTit.dk, efter aftale, købsprisen.

Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.

Reklamation og garanti:
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter.
HittenTit.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af HittenTit.dk.

sample iconGratis levering

ordrer på over 500 kr. sørger vi for at levere gratis.

Hvis du bor i Storkøbenhavn kan vi desuden levere dine varer (ved køb over 500 kr) direkte til døren, efter nærmere aftale

sample icon3631 2650

behøver du hjælp? Ring til os

Hvis du behøver hjælp til betjening af webshoppen, eller vil høre nærmere om varer, er du velkommen til at ringe inden for almindelig forretningsåbningstid

sample iconFølg os

tag et kig i webshoppen og se om der ikke skulle være et godt tilbud til dig

Følg os også på Facebook, hvor vi skriver om konkurrencer, events mm.